Jaarverslag 2021

Beste lezer,

Het Jaarverslag van de Stichting Indisch & Moluks Gedenkteken Eindhoven staat per 22 januari 2022, vermeld onder het hoofdstuk "Over Ons".
Wij danken alle donateurs en vrijwilligers voor de in ons gestelde vertrouwen. De vervolg activiteiten van de Stichting lopen nu wat achter door mijn persoonlijke omstandigheden.
 
Onlangs heb ik een bijeenkomst bijgewoond met de Burgemeester van Geldrop-Mierlo dhr. J. van Bree omtrent de jaarlijkse Indië Herdenking op 15 augustus in Geldrop-Mierlo. De vraag werd mij gesteld of wij als Stichting Indisch & Moluks Gedenkteken Eindhoven, van zins zijn om dat evenement eveneens jaarlijks in Eindhoven (Peppelrode) te gaan houden.
Onze insteek als Stichting is, dat dit besluit genomen dient te worden op aangeven van onze gemeenschap/doelgroep in Eindhoven; wij zullen daartoe als Stichting overgaan als daar animo voor is. Daartoe kunt u uw voorkeur aan ons kenbaar maken via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch/per brief.
Vooralsnog wordt de Indië Herdenking op 15 augustus 2022 in Geldrop-Mierlo gehouden.

de Voorzitter,
Roy Meelhuysen.

 

Contactgegevens

Contact adres: Esperenkamp 10. 5632 PX, Eindhoven

RSIN : 862 385 957

KvK nr : 822 307 22

Ons rekeningnummer:

NL56 INGB 0106 0900 46 t.n.v. Stichting Indisch & Moluks Gedenkteken Eindhoven

ANBI